Author Topic: FXTerm - VT100 terminal emulator for Casio fx cg  (Read 20908 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline JosJuice

  • LV10 31337 u53r (Next: 2000)
  • **********
  • Posts: 1344
  • Rating: +66/-14
    • View Profile
Re: FXTerm - VT100 terminal emulator for Casio fx cg
« Reply #45 on: September 04, 2012, 10:19:39 am »
this ti cables 2,5 mm to usb works?


No. That cable is only capable of translating TI's linking protocol - it can't transfer arbitrary data.

Offline MPoupe

  • LV4 Regular (Next: 200)
  • ****
  • Posts: 168
  • Rating: +30/-1
  • The coder of yesterday
    • View Profile
    • My web site about Casio calculator
Re: FXTerm - VT100 terminal emulator for Casio fx9860 G
« Reply #46 on: January 02, 2013, 05:21:37 am »
Hello,
This is fast and dirty port of fxTerm to fx9860G. Try it if you want :-)

Offline DJ Omnimaga

  • Now active at https://codewalr.us
  • CoT Emeritus
  • LV15 Omnimagician (Next: --)
  • *
  • Posts: 55821
  • Rating: +3151/-232
  • CodeWalrus founder & retired Omnimaga founder
    • View Profile
    • DJ Omnimaga Music
Re: FXTerm - VT100 terminal emulator for Casio fx cg
« Reply #47 on: January 02, 2013, 06:24:51 pm »
Glad to hear it is ported to this older model :). Does it run on the SH4 version of the calc or the SH3 one?
In case you are wondering where I went, I left Omni back in 2015 to form CodeWalrus due to various reasons explained back then, but I stopped calc dev in 2016 and am now mostly active on the CW Discord server at https://discord.gg/cuZcfcF


Bandcamp|Reverbnation|Facebook|Youtube|Twitter

Offline MPoupe

  • LV4 Regular (Next: 200)
  • ****
  • Posts: 168
  • Rating: +30/-1
  • The coder of yesterday
    • View Profile
    • My web site about Casio calculator
Re: FXTerm - VT100 terminal emulator for Casio fx cg
« Reply #48 on: January 03, 2013, 04:30:55 am »
Glad to hear it is ported to this older model :). Does it run on the SH4 version of the calc or the SH3 one?
It works for SH3, I have it in my calc. But I used only syscalls, no direct HW access, so I think it should work on SH4 too. But unfortunately I do not have SH4 based 9860 so I cannot test it.

Offline Spyro543

  • frosty jackal with lots of floof
  • LV9 Veteran (Next: 1337)
  • *********
  • Posts: 1189
  • Rating: +74/-3
    • View Profile
    • Frostion On-Line!
Re: FXTerm - VT100 terminal emulator for Casio fx cg
« Reply #49 on: January 03, 2013, 07:51:16 am »
I do :) I'll test it when I get home, but that'll be in 7 hours...

Offline MPoupe

  • LV4 Regular (Next: 200)
  • ****
  • Posts: 168
  • Rating: +30/-1
  • The coder of yesterday
    • View Profile
    • My web site about Casio calculator
Re: FXTerm - VT100 terminal emulator for Casio fx cg
« Reply #50 on: January 04, 2013, 08:21:28 am »
I do :) I'll test it when I get home, but that'll be in 7 hours...
Do you have SH4 or SH3 based fx 9860G  ?
Does it work for you ?