Author Topic: Glitch in log viewer (white text on white background)  (Read 1899 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DJ Omnimaga

  • CodeWalrus staff & retired Omni founder
  • CoT Emeritus
  • LV15 Omnimagician (Next: --)
  • *
  • Posts: 55811
  • Rating: +3145/-232
  • Remember when the walrus started to fly
    • View Profile
    • CodeWalrus
Glitch in log viewer (white text on white background)
« on: May 17, 2011, 02:24:12 pm »
Now OmnomIRC messages displays in white text color on white display, so it's impossible to read text without selecting it first. ??? This started after the addition of the other channel

http://netham45.org/irc/EfNet/view.php?log=omnimaga.20110517
« Last Edit: May 17, 2011, 02:24:31 pm by DJ_O »
In case you are wondering where I went, I am still regularly active in the TI community. I just left Omnimaga several months ago for various reasons. You can now reach me on CodeWalrus at http://codewalr.us . Sorry for the inconveniences.

https://www.youtube.com/watch?v=AZVnpnxGG_w

Bandcamp|Reverbnation|Facebook|Youtube|Twitter
Retired Omnimaga admin (2001-11) and editor (2012-14)

Offline Netham45

  • Owner
  • LV11 Super Veteran (Next: 3000)
  • ***********
  • Posts: 2103
  • Rating: +213/-4
  • *explodes*
    • View Profile
Re: Glitch in log viewer (white text on white background)
« Reply #1 on: May 18, 2011, 07:50:00 pm »
Moved to the new log parser. Fixed.
Omnimaga Admin

Offline DJ Omnimaga

  • CodeWalrus staff & retired Omni founder
  • CoT Emeritus
  • LV15 Omnimagician (Next: --)
  • *
  • Posts: 55811
  • Rating: +3145/-232
  • Remember when the walrus started to fly
    • View Profile
    • CodeWalrus
Re: Glitch in log viewer (white text on white background)
« Reply #2 on: May 18, 2011, 07:55:27 pm »
Logs no longer load O.O

EDIT: Nvm, it just takes a FRIGGIN LONG while (about 20 seconds). It seems the new parser is considerably slower ???
« Last Edit: May 18, 2011, 07:56:13 pm by DJ_O »
In case you are wondering where I went, I am still regularly active in the TI community. I just left Omnimaga several months ago for various reasons. You can now reach me on CodeWalrus at http://codewalr.us . Sorry for the inconveniences.

https://www.youtube.com/watch?v=AZVnpnxGG_w

Bandcamp|Reverbnation|Facebook|Youtube|Twitter
Retired Omnimaga admin (2001-11) and editor (2012-14)

Offline Netham45

  • Owner
  • LV11 Super Veteran (Next: 3000)
  • ***********
  • Posts: 2103
  • Rating: +213/-4
  • *explodes*
    • View Profile
Re: Glitch in log viewer (white text on white background)
« Reply #3 on: May 18, 2011, 07:56:19 pm »
they're loading for me

can you paste the URL you're using?
Omnimaga Admin

Offline DJ Omnimaga

  • CodeWalrus staff & retired Omni founder
  • CoT Emeritus
  • LV15 Omnimagician (Next: --)
  • *
  • Posts: 55811
  • Rating: +3145/-232
  • Remember when the walrus started to fly
    • View Profile
    • CodeWalrus
Re: Glitch in log viewer (white text on white background)
« Reply #4 on: May 18, 2011, 07:56:43 pm »
http://netham45.org/irc/EfNet/view.php?log=omnimaga.20110518

Every reload it takes 20 seconds.

EDIT: Nvm now it's fine it seems. Your server connection speed seems to have hiccups x.x
« Last Edit: May 18, 2011, 07:57:44 pm by DJ_O »
In case you are wondering where I went, I am still regularly active in the TI community. I just left Omnimaga several months ago for various reasons. You can now reach me on CodeWalrus at http://codewalr.us . Sorry for the inconveniences.

https://www.youtube.com/watch?v=AZVnpnxGG_w

Bandcamp|Reverbnation|Facebook|Youtube|Twitter
Retired Omnimaga admin (2001-11) and editor (2012-14)

Offline Netham45

  • Owner
  • LV11 Super Veteran (Next: 3000)
  • ***********
  • Posts: 2103
  • Rating: +213/-4
  • *explodes*
    • View Profile
Re: Glitch in log viewer (white text on white background)
« Reply #5 on: May 18, 2011, 08:00:47 pm »
My server works perfectly fine for me, it's been loading everything snappy and fast.
Omnimaga Admin

Offline DJ Omnimaga

  • CodeWalrus staff & retired Omni founder
  • CoT Emeritus
  • LV15 Omnimagician (Next: --)
  • *
  • Posts: 55811
  • Rating: +3145/-232
  • Remember when the walrus started to fly
    • View Profile
    • CodeWalrus
Re: Glitch in log viewer (white text on white background)
« Reply #6 on: May 18, 2011, 08:02:28 pm »
Not for me. It must be something between colorado and canada then. It doesn't happen everytime, though, so you might just not have noticed. Also you can't really tell yourself because it's hosted right inside your home. About 1 out of 40 log load, I'll have to wait 10 seconds or so.
In case you are wondering where I went, I am still regularly active in the TI community. I just left Omnimaga several months ago for various reasons. You can now reach me on CodeWalrus at http://codewalr.us . Sorry for the inconveniences.

https://www.youtube.com/watch?v=AZVnpnxGG_w

Bandcamp|Reverbnation|Facebook|Youtube|Twitter
Retired Omnimaga admin (2001-11) and editor (2012-14)

Offline Netham45

  • Owner
  • LV11 Super Veteran (Next: 3000)
  • ***********
  • Posts: 2103
  • Rating: +213/-4
  • *explodes*
    • View Profile
Re: Glitch in log viewer (white text on white background)
« Reply #7 on: May 18, 2011, 08:04:15 pm »
It's not hosted at my house, it's hosted in a datacenter in Utah with 100mbit up/down, I connect to it over the internet the same as you.
Omnimaga Admin

Offline DJ Omnimaga

  • CodeWalrus staff & retired Omni founder
  • CoT Emeritus
  • LV15 Omnimagician (Next: --)
  • *
  • Posts: 55811
  • Rating: +3145/-232
  • Remember when the walrus started to fly
    • View Profile
    • CodeWalrus
Re: Glitch in log viewer (white text on white background)
« Reply #8 on: May 18, 2011, 08:06:49 pm »
Oh ok. Then  it must be a DNS issue or between my isp and theirs. Usually it's stable, though, it just happens to loads slower from time to time, although it's much less worse than during summer.
In case you are wondering where I went, I am still regularly active in the TI community. I just left Omnimaga several months ago for various reasons. You can now reach me on CodeWalrus at http://codewalr.us . Sorry for the inconveniences.

https://www.youtube.com/watch?v=AZVnpnxGG_w

Bandcamp|Reverbnation|Facebook|Youtube|Twitter
Retired Omnimaga admin (2001-11) and editor (2012-14)

Offline ztrumpet

  • The Rarely Active One
  • CoT Emeritus
  • LV13 Extreme Addict (Next: 9001)
  • *
  • Posts: 5714
  • Rating: +364/-4
  • If you see this, send me a PM. Just for fun.
    • View Profile
Re: Glitch in log viewer (white text on white background)
« Reply #9 on: May 18, 2011, 08:10:42 pm »
The page loads in about two seconds for me (western Michigan), so I think the problem's between DJ and I.

Offline DJ Omnimaga

  • CodeWalrus staff & retired Omni founder
  • CoT Emeritus
  • LV15 Omnimagician (Next: --)
  • *
  • Posts: 55811
  • Rating: +3145/-232
  • Remember when the walrus started to fly
    • View Profile
    • CodeWalrus
Re: Glitch in log viewer (white text on white background)
« Reply #10 on: May 18, 2011, 08:49:40 pm »
Yeah. It's really random. Fortunately it's not occuring often, though, and it lasts less than 2 minutes each time.
In case you are wondering where I went, I am still regularly active in the TI community. I just left Omnimaga several months ago for various reasons. You can now reach me on CodeWalrus at http://codewalr.us . Sorry for the inconveniences.

https://www.youtube.com/watch?v=AZVnpnxGG_w

Bandcamp|Reverbnation|Facebook|Youtube|Twitter
Retired Omnimaga admin (2001-11) and editor (2012-14)