Author Topic: Uhh, I think there is a problem here  (Read 5178 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline qazz42

  • LV9 Veteran (Next: 1337)
  • *********
  • Posts: 1130
  • Rating: +30/-12
  • hiiiiiiiii
    • View Profile
Re: Uhh, I think there is a problem here
« Reply #15 on: March 12, 2011, 07:38:34 am »
and the fact that there were about 3 cemetech logos spread around XD

Seriously, some of the images I have no idea where they came from O-o

Offline DJ Omnimaga

  • Former TI programmer
  • CoT Emeritus
  • LV15 Omnimagician (Next: --)
  • *
  • Posts: 55876
  • Rating: +3151/-232
  • CodeWalrus founder & retired Omnimaga founder
    • View Profile
    • DJ Omnimaga Music
Re: Uhh, I think there is a problem here
« Reply #16 on: March 13, 2011, 01:42:24 am »
It could be another site you visited before or something. I'm not sure.

Offline qazz42

  • LV9 Veteran (Next: 1337)
  • *********
  • Posts: 1130
  • Rating: +30/-12
  • hiiiiiiiii
    • View Profile
Re: Uhh, I think there is a problem here
« Reply #17 on: March 13, 2011, 10:56:27 am »
Well, seeing that I just started up my computer after a reformat and that the only sites I visited were omni and cemetech, I don't see how AVG and Norton appeared O-o creepy

Offline Deep Toaster

  • So much to do, so much time, so little motivation
  • Administrator
  • LV13 Extreme Addict (Next: 9001)
  • *************
  • Posts: 8217
  • Rating: +758/-15
    • View Profile
    • ClrHome
Re: Uhh, I think there is a problem here
« Reply #18 on: March 13, 2011, 10:57:54 am »
Did you actually reformat your entire hard disk and reinstall Windows from scratch?

If so, maybe they were packaged with it? O.o