Author Topic: I have a problem  (Read 3872 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ki1o

  • LV3 Member (Next: 100)
  • ***
  • Posts: 95
  • Rating: +5/-2
  • Doing my best...
    • View Profile
I have a problem
« on: September 09, 2012, 05:14:24 pm »
When I tried to send a program to my calc I get an error saying that the device does not recognize the command and some numbers in brackets... what is the problem? It worked for the first three transfers. Is there a way to fix this?   ???
Co-developer of Quasar (formerly M4trix)
Axe programmer - lvl 2
Spoiler For Projects:
Rebirth: The Soul of Icarus (R:TSoI): (5%): Planning Stages
Vulcan's Labyrinth: (0%): Backstory Only

Offline Link

  • LV4 Regular (Next: 200)
  • ****
  • Posts: 152
  • Rating: +7/-3
  • Well excuse me princess!
    • View Profile
Re: I have a problem
« Reply #1 on: September 09, 2012, 05:15:59 pm »
What software are you using, and what program are you talking about?

Offline Ki1o

  • LV3 Member (Next: 100)
  • ***
  • Posts: 95
  • Rating: +5/-2
  • Doing my best...
    • View Profile
Re: I have a problem
« Reply #2 on: September 09, 2012, 05:17:46 pm »
I'm just using TI-Connect.  The program I am trying to transfer is AxePaint.  The first three programs I transfered are Axe, Doors CS7, and Embers:Phoenix.
Co-developer of Quasar (formerly M4trix)
Axe programmer - lvl 2
Spoiler For Projects:
Rebirth: The Soul of Icarus (R:TSoI): (5%): Planning Stages
Vulcan's Labyrinth: (0%): Backstory Only

Offline Link

  • LV4 Regular (Next: 200)
  • ****
  • Posts: 152
  • Rating: +7/-3
  • Well excuse me princess!
    • View Profile
Re: I have a problem
« Reply #3 on: September 09, 2012, 05:22:20 pm »
Hmm, the obvious, but do you have enough space, did you try reattaching the wire? How about restarting the computer? Kind of obvious, but it may help.

Offline Ki1o

  • LV3 Member (Next: 100)
  • ***
  • Posts: 95
  • Rating: +5/-2
  • Doing my best...
    • View Profile
Re: I have a problem
« Reply #4 on: September 09, 2012, 05:53:31 pm »
I reset my entire calc, unplugged itreconnected and it seemed to work. I don't whats going on exactly with my calc. (space wasn't an issue)
Co-developer of Quasar (formerly M4trix)
Axe programmer - lvl 2
Spoiler For Projects:
Rebirth: The Soul of Icarus (R:TSoI): (5%): Planning Stages
Vulcan's Labyrinth: (0%): Backstory Only

Offline blfngl

  • LV4 Regular (Next: 200)
  • ****
  • Posts: 121
  • Rating: +3/-4
  • No worry, I'll surpass Calc84 in greatness...never
    • View Profile
Re: I have a problem
« Reply #5 on: September 09, 2012, 05:54:20 pm »
A full wipe may help in the future, make sure to back it up too.
GAMEGAMEGAMEGAMEGAMEGAMEGAMEGAMEGAMEGAME
My blog:

TiLibs
My Projects:
Minecraft Library

Offline Happybobjr

  • James Oldiges
  • LV11 Super Veteran (Next: 3000)
  • ***********
  • Posts: 2325
  • Rating: +128/-20
  • Howdy :)
    • View Profile
Re: I have a problem
« Reply #6 on: September 09, 2012, 08:47:57 pm »
Garbage collect then ram clear.
Then try connecting to computer again.
that typically solves my problems, but TI-Connect has so many issues...
School: East Central High School
 
Axe: 1.0.0
TI-84 +SE  ||| OS: 2.53 MP (patched) ||| Version: "M"
TI-Nspire    |||  Lent out, and never returned
____________________________________________________________

Offline Ki1o

  • LV3 Member (Next: 100)
  • ***
  • Posts: 95
  • Rating: +5/-2
  • Doing my best...
    • View Profile
Re: I have a problem
« Reply #7 on: September 09, 2012, 09:05:21 pm »
So essentially it's TI's fault... what's another good link pogram that I can use?
Co-developer of Quasar (formerly M4trix)
Axe programmer - lvl 2
Spoiler For Projects:
Rebirth: The Soul of Icarus (R:TSoI): (5%): Planning Stages
Vulcan's Labyrinth: (0%): Backstory Only

Offline Yeong

  • Not a bridge
  • LV12 Extreme Poster (Next: 5000)
  • ************
  • Posts: 3739
  • Rating: +278/-12
  • Survivor of Apocalypse
    • View Profile
Re: I have a problem
« Reply #8 on: September 09, 2012, 09:40:21 pm »
TiLP. :D
Sig wipe!

Offline Darl181

  • «Yo buddy, you still alive?»
  • CoT Emeritus
  • LV12 Extreme Poster (Next: 5000)
  • *
  • Posts: 3408
  • Rating: +305/-13
  • VGhlIEdhbWU=
    • View Profile
    • darl181.webuda.com
Re: I have a problem
« Reply #9 on: September 10, 2012, 12:54:40 am »
I've been meaning to ask this..is TiLP capable of sending/getting normal tns files yet?  Last I checked it could only do OSes..
Vy'o'us pleorsdti thl'e gjaemue

Offline Jonius7

  • python! Lua!
  • LV10 31337 u53r (Next: 2000)
  • **********
  • Posts: 1918
  • Rating: +82/-18
  • Still bringing new dimensions to the TI-nspire...
    • View Profile
    • TI Stadium
Re: I have a problem
« Reply #10 on: September 10, 2012, 01:06:44 am »
The time I tried TiLP to send tns, looked like there was some error whenever I tried to send something. So I had to completely uninstall it and go back to TI-nspire Computer Link Software.
Programmed some CASIO Basic in the past
DJ Omnimaga Music Discographist ;)
DJ Omnimaga Discography
My Own Music!
My Released Projects (Updated 2015/05/08)
TI-nspire BASIC
TI-nspire Hold 'em
Health Bar
Scissors Paper Rock
TI-nspire Lua
Numstrat
TI-nspire Hold 'em Lua
Transport Chooser
Secret Project (at v0.08.2 - 2015/05/08)
Spoiler For Extra To-Be-Sorted Clutter:

Spoiler For Relegated Projects:
TI-nspire BASIC
Battle of 16s (stalled) | sTIck RPG (stalled) | Monopoly (stalled) | Cosmic Legions (stalled)
Axe Parser
Doodle God (stalled while I go and learn some Axe)

Offline willrandship

  • Omnimagus of the Multi-Base.
  • LV11 Super Veteran (Next: 3000)
  • ***********
  • Posts: 2953
  • Rating: +98/-13
  • Insert sugar to begin programming subroutine.
    • View Profile
Re: I have a problem
« Reply #11 on: September 10, 2012, 01:07:47 am »
I've never had any such issues, so your personal mileage may vary.

The same can be said for the TI linking softwares :P