Author Topic: Sending xxr to TI 84 Plus silver  (Read 3901 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mininglaser

  • Guest
Sending xxr to TI 84 Plus silver
« on: September 07, 2006, 09:47:00 am »
Hello, I'm a new user and I'm wondering how to send it, I've right clicked some files and hit send to TI Instrument or something. It says it cannot find a device. I have a USB Port plugged in and everything.

All help is appreciated

~Mininglaser

Offline Spellshaper

  • LV10 31337 u53r (Next: 2000)
  • **********
  • Posts: 1690
  • Rating: +0/-0
  • This is me. Or maybe not.
    • View Profile
Sending xxr to TI 84 Plus silver
« Reply #1 on: September 07, 2006, 11:00:00 am »
1.
A hearty welcome to the forums! take a free tour around, and be sure to grab some peanuts at the entrance. *Spellshaper grabs some more peanuts... :)smile.gif

2.
hm. In order to help you, could you please specify "and everything a bit further? ;)wink.gif
information that might help:
-what OS do you have?
-what connection Software do you use?
-Calc OS version?
-Is the calc recognized in any way by your computer?

mininglaser

  • Guest
Sending xxr to TI 84 Plus silver
« Reply #2 on: September 08, 2006, 12:46:00 am »
QuoteBegin-Spellshaper+7 Sep, 2006, 17:0-->
QUOTE (Spellshaper @ 7 Sep, 2006, 17:00)
1.
A hearty welcome to the forums! take a free tour around, and be sure to grab some peanuts at the entrance. *Spellshaper grabs some more peanuts... :)smile.gif

2.
hm. In order to help you, could you please specify "and everything a bit further? ;)wink.gif
information that might help:
-what OS do you have?
-what connection Software do you use?
-Calc OS version?
-Is the calc recognized in any way by your computer?  

 I have windows
I'm using the USB port that came with the calculator and TI Connect
Don't know my calc's operating system.
When I plug in the USB port with the calculator connected, it seems to reconize it.

~Mininglaser

Offline DJ Omnimaga

  • Former TI programmer
  • CoT Emeritus
  • LV15 Omnimagician (Next: --)
  • *
  • Posts: 55882
  • Rating: +3151/-232
  • CodeWalrus founder & retired Omnimaga founder
    • View Profile
    • DJ Omnimaga Music
Sending xxr to TI 84 Plus silver
« Reply #3 on: September 08, 2006, 02:30:00 am »
are you sure you didnt connected your calc before installing ti connect? I remember some people having problem with this sometimes. Also make sure you selected the right port, and maybe try with all USB ports

mininglaser

  • Guest
Sending xxr to TI 84 Plus silver
« Reply #4 on: September 08, 2006, 09:07:00 am »
user posted image

That's the error I get, btw thanks for all of the help. I'm currently going to try some different USB ports and hope one of them works.

~Mininglaser

mininglaser

  • Guest
Sending xxr to TI 84 Plus silver
« Reply #5 on: September 08, 2006, 09:28:00 am »
I got it working :)smile.gif

BTW, awesome game, thanks :)smile.gif

~Mininglaser

Offline Spellshaper

  • LV10 31337 u53r (Next: 2000)
  • **********
  • Posts: 1690
  • Rating: +0/-0
  • This is me. Or maybe not.
    • View Profile
Sending xxr to TI 84 Plus silver
« Reply #6 on: September 08, 2006, 09:47:00 am »
ah, that's good. :)smile.gif

yep, XXR is fun ^_^

Feel free to ask again if sumthin crops up.

Offline DJ Omnimaga

  • Former TI programmer
  • CoT Emeritus
  • LV15 Omnimagician (Next: --)
  • *
  • Posts: 55882
  • Rating: +3151/-232
  • CodeWalrus founder & retired Omnimaga founder
    • View Profile
    • DJ Omnimaga Music
Sending xxr to TI 84 Plus silver
« Reply #7 on: September 08, 2006, 12:41:00 pm »
QuoteBegin-mininglaser+8 Sep, 2006, 16:28-->
QUOTE (mininglaser @ 8 Sep, 2006, 16:28)
I got it working :)smile.gif

BTW, awesome game, thanks :)smile.gif

~Mininglaser  

 glad you got it working and that you liked the game. Btw what did you do to fix your problem? it would be good to know for helping other ppl with this ;)wink.gif

leofox

  • Guest
Sending xxr to TI 84 Plus silver
« Reply #8 on: September 08, 2006, 09:39:00 pm »
he probably put it in another port. That sometimes fixes it for some reason.

shadow

  • Guest
Sending xxr to TI 84 Plus silver
« Reply #9 on: February 10, 2007, 10:00:00 am »
QuoteBegin-mininglaser+8 Sep, 2006, 15:07-->
QUOTE (mininglaser @ 8 Sep, 2006, 15:07)
user posted image

That's the error I get, btw thanks for all of the help. I'm currently going to try some different USB ports and hope one of them works.

~Mininglaser  

 i have the same problem how did you fix it?