Author Topic: Interesting Bug in the 8x+ series  (Read 5030 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Hayleia

  • Programming Absol
  • Coder Of Tomorrow
  • LV12 Extreme Poster (Next: 5000)
  • ************
  • Posts: 3367
  • Rating: +393/-7
    • View Profile
Re: Interesting Bug in the 8x+ series
« Reply #15 on: June 08, 2014, 03:41:01 pm »
I think you have a real problem with your CX if you can press [2nd] on it :P
I own: 83+ ; 84+SE ; 76.fr ; CX CAS ; Prizm ; 84+CSE
Sorry if I answer with something that seems unrelated, English is not my primary language and I might not have understood well. Sorry if I make English mistakes too.

click here to know where you got your last +1s

Offline Streetwalrus

  • LV12 Extreme Poster (Next: 5000)
  • ************
  • Posts: 3821
  • Rating: +80/-8
    • View Profile
Re: Interesting Bug in the 8x+ series
« Reply #16 on: June 08, 2014, 03:47:34 pm »
Also, if you type 2+2 it says 4.

Offline Princetonlion.tibd

  • Members
  • LV8 Addict (Next: 1000)
  • ********
  • Posts: 790
  • Rating: +3/-4
    • View Profile
Re: Interesting Bug in the 8x+ series
« Reply #17 on: June 08, 2014, 04:38:25 pm »
if you press [clear] everything disappears! and in the program editor, that line disappears! A must-do on complex TI BASIC programs with very long lines!

Offline Princetonlion.tibd

  • Members
  • LV8 Addict (Next: 1000)
  • ********
  • Posts: 790
  • Rating: +3/-4
    • View Profile
Re: Interesting Bug in the 8x+ series
« Reply #18 on: June 08, 2014, 04:40:13 pm »
Hitting [2nd] + [On] Makes the screen go white, or if you are using a Nspire CX it makes it go black.
Do you mean [ctrl]+on on the N-spire?


P.S. I thought this was about the 8x+ series, not the Nspires.
« Last Edit: June 10, 2014, 05:49:03 pm by Princetonlion.tibd »