Omnimaga

Omnimaga => Site Feedback and Questions => OmnomIRC Development => Topic started by: cooliojazz on December 27, 2012, 11:57:31 am

Title: Omnom Bug?
Post by: cooliojazz on December 27, 2012, 11:57:31 am
Ever since this morning, all OmnomIRC does is spam "[Invalid Date]   *   " with a blank message.  Is this a new bug, or is my browser somehow freaking out?
Title: Re: Omnom Bug?
Post by: Nick on December 27, 2012, 12:03:01 pm
I saw that too, so I guess it's not your browser. sometimes it works fine though.
Title: Re: Omnom Bug?
Post by: alberthrocks on December 27, 2012, 12:06:44 pm
Please restart OmnomIRC with this link:
http://withg.org/or
Title: Re: Omnom Bug?
Post by: DJ Omnimaga on December 27, 2012, 12:30:39 pm
I wonder what caused the issue? I haven't ever seen that happen unless Netham45 or someone else is actually doing an OmnomIRC update.
Title: Re: Omnom Bug?
Post by: alberthrocks on December 27, 2012, 12:33:13 pm
Sorry. My backup daemon decided to sulk in a corner and cry after I disabled backups for it, and while doing so eat up all of my server's memory. (I disabled backups and removed them for the OmnomIRC server, since I've already made my own backups.) Lesson learned: JungleDisk (https://www.jungledisk.com/) is sloppy/apathetic with Linux stuff, they SUCK, and switch to another backup provider ASAP. :P

OmnomIRC should now be restored. You may need to refresh to see the chat again.
Title: Re: Omnom Bug?
Post by: DJ Omnimaga on December 27, 2012, 01:06:00 pm
Maybe they're trying to get you to switch to Windows or Mac hosting? :trollface:

Also I had no problem accessing Omnom at all. Maybe it only affected people who cleared their cache or that it was due to CloudFlare not updating in my region for a while?
Title: Re: Omnom Bug?
Post by: alberthrocks on December 31, 2012, 09:07:18 pm
Maybe they're trying to get you to switch to Windows or Mac hosting? :trollface:

Also I had no problem accessing Omnom at all. Maybe it only affected people who cleared their cache or that it was due to CloudFlare not updating in my region for a while?
Psh... Mac hosting doesn't exactly exist. For good reasons. ;)
Title: Re: Omnom Bug?
Post by: Sorunome on December 31, 2012, 09:07:42 pm
But why does windows hosting still exist then?
Title: Re: Omnom Bug?
Post by: Eeems on January 01, 2013, 12:46:59 pm
But why does windows hosting still exist then?
There are a lot of windows only services that run out there. Also many companies only trust windows for some strange reason.
Title: Re: Omnom Bug?
Post by: DJ Omnimaga on January 01, 2013, 09:06:10 pm
Such as that one father that thought Firefox was a virus and wouldn't even bother listening <_< (I think it was Ztrumpet's?)
Title: Re: Omnom Bug?
Post by: Sorunome on January 01, 2013, 09:12:21 pm
Firfox? A virus? Lol, some people seriousley need to catch up with computer stuff.....
Title: Re: Omnom Bug?
Post by: Hayleia on February 19, 2014, 02:45:27 pm
I didn't feel like making a new topic so I just hijack this one :P

On OmnomIRC, using the scrollbar to go up (I mean, going back in time) works fine, but going down (getting back to the present) has some problems, the bar seems to randomly jump instead of simply going down.
Title: Re: Omnom Bug?
Post by: Sorunome on February 19, 2014, 03:01:17 pm
What browser are you using?
I'm not getting the bug in firefox and chrome.
Title: Re: Omnom Bug?
Post by: Hayleia on February 19, 2014, 03:44:28 pm
Weird, I am using FireFox 27.0.1, and am currently seeing this problem on Windows 8 (not 8.1).
Title: Re: Omnom Bug?
Post by: Sorunome on February 19, 2014, 03:48:27 pm
Hm, same Fx version as I have, weird./me blams windows

Anyways, as I am wanting to re-write how the scrolling is working anyways, I hope you can live with this bug a bit :)