Author Topic: Pokemon Red  (Read 101535 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ztrumpet

  • The Rarely Active One
  • CoT Emeritus
  • LV13 Extreme Addict (Next: 9001)
  • *
  • Posts: 5712
  • Rating: +364/-4
  • If you see this, send me a PM. Just for fun.
    • View Profile
Re: Pokemon Red
« Reply #165 on: June 23, 2010, 05:00:29 pm »
what os on my ti-84 do i need?
I think they all should work. :)

ninja'd ;D
« Last Edit: June 23, 2010, 05:01:01 pm by ztrumpet »

Offline yoman82

  • LV3 Member (Next: 100)
  • ***
  • Posts: 71
  • Rating: +1/-1
    • View Profile
Re: Pokemon Red
« Reply #166 on: June 23, 2010, 05:04:00 pm »
Nope, I'm incompatible with TIboy, yet I can play this.

Offline Happybobjr

  • James Oldiges
  • LV11 Super Veteran (Next: 3000)
  • ***********
  • Posts: 2325
  • Rating: +128/-20
  • Howdy :)
    • View Profile
Re: Pokemon Red
« Reply #167 on: June 23, 2010, 05:08:45 pm »
ok.....
now after it cleared the ram, i ungrouped everything again.
i run pokemon2 and it gives me err:undefined.
i click goto and it just gives prgmPokemon2

so it seems to be undefigned... humm.. "thinking to myself"

thats weird. i go to memory then to managment and delete. then i try to delete pokemon2.
are you sure.
yes.
i click.
screen clears.
i press on.
RAM cleared.

School: East Central High School
 
Axe: 1.0.0
TI-84 +SE  ||| OS: 2.53 MP (patched) ||| Version: "M"
TI-Nspire    |||  Lent out, and never returned
____________________________________________________________

Offline DJ Omnimaga

  • Clacualters are teh gr33t
  • CoT Emeritus
  • LV15 Omnimagician (Next: --)
  • *
  • Posts: 55931
  • Rating: +3153/-232
  • CodeWalrus founder & retired Omnimaga founder
    • View Profile
    • DJ Omnimaga Music
Re: Pokemon Red
« Reply #168 on: June 23, 2010, 05:10:13 pm »
o.O?

It should not even be supposed to be a program at all. It's a Flash APP. You need to run it from the APPs menu like Axe Parser, Doors CS and MirageOS.

Offline Happybobjr

  • James Oldiges
  • LV11 Super Veteran (Next: 3000)
  • ***********
  • Posts: 2325
  • Rating: +128/-20
  • Howdy :)
    • View Profile
Re: Pokemon Red
« Reply #169 on: June 23, 2010, 05:20:22 pm »
mirage does't find it.
doors gives me errors.

this is weird.

ok so i try to edit pokemon2.
it clears screen and returns : PROGEAM.
i press anything, 3 is an example, it gives :PROGRA:3  ...on the same line.
i press enter. i am now in the programing editing part with
PROGRA:3
:



EDIT: ok so i used ti-connect to get rid of everything pokemon.
redownloaded and seems to work
« Last Edit: June 23, 2010, 05:21:46 pm by happybobjr »
School: East Central High School
 
Axe: 1.0.0
TI-84 +SE  ||| OS: 2.53 MP (patched) ||| Version: "M"
TI-Nspire    |||  Lent out, and never returned
____________________________________________________________

Offline yoman82

  • LV3 Member (Next: 100)
  • ***
  • Posts: 71
  • Rating: +1/-1
    • View Profile
Re: Pokemon Red
« Reply #170 on: June 23, 2010, 05:22:36 pm »
No, Pokemon shows up IN THE APPS MENU, alongside Doors. It is not a program visible in doors. It is an application.

Offline ztrumpet

  • The Rarely Active One
  • CoT Emeritus
  • LV13 Extreme Addict (Next: 9001)
  • *
  • Posts: 5712
  • Rating: +364/-4
  • If you see this, send me a PM. Just for fun.
    • View Profile
Re: Pokemon Red
« Reply #171 on: June 23, 2010, 05:22:59 pm »
It sounds like Ti-Connect somehow corrupted it. :(

Offline Happybobjr

  • James Oldiges
  • LV11 Super Veteran (Next: 3000)
  • ***********
  • Posts: 2325
  • Rating: +128/-20
  • Howdy :)
    • View Profile
Re: Pokemon Red
« Reply #172 on: June 23, 2010, 05:23:34 pm »
ohwell  works now :P
School: East Central High School
 
Axe: 1.0.0
TI-84 +SE  ||| OS: 2.53 MP (patched) ||| Version: "M"
TI-Nspire    |||  Lent out, and never returned
____________________________________________________________

Offline BuckeyeDude

  • Project Author
  • LV5 Advanced (Next: 300)
  • *****
  • Posts: 283
  • Rating: +42/-0
    • View Profile
Re: Pokemon Red
« Reply #173 on: June 23, 2010, 05:26:21 pm »
Thanks to calc84maniac for the new gray routine :D

EDIT: if you tried it on real hardware, try again, the lcd stuff should be fixed
« Last Edit: June 27, 2010, 11:13:50 pm by BuckeyeDude »

Offline calcdude84se

  • Needs Motivation
  • LV11 Super Veteran (Next: 3000)
  • ***********
  • Posts: 2272
  • Rating: +78/-13
  • Wondering where their free time went...
    • View Profile
Re: Pokemon Red
« Reply #174 on: June 23, 2010, 05:32:24 pm »
Is getting a RAM reset when you're about to fight a wild rattata normal? :P
It did crash Wabbit, though, and that's exactly when. I tried again and it happened again in the exact same way.
"People think computers will keep them from making mistakes. They're wrong. With computers you make mistakes faster."
-Adam Osborne
Spoiler For "PartesOS links":
I'll put it online when it does something.

Offline DJ Omnimaga

  • Clacualters are teh gr33t
  • CoT Emeritus
  • LV15 Omnimagician (Next: --)
  • *
  • Posts: 55931
  • Rating: +3153/-232
  • CodeWalrus founder & retired Omnimaga founder
    • View Profile
    • DJ Omnimaga Music
Re: Pokemon Red
« Reply #175 on: June 23, 2010, 06:14:20 pm »
Thanks to calc84maniac for the new gray routine :D

EDIT: if you tried it on real hardware, try again, the lcd stuff should be fixed
cool :D

Personally I prefer such type of scanlines because of an optical illusion that seems to make them look less flickery, and if it flickers, it looks a bit like you are playing the SNES/NES on some TVs where there is some interferences

Screenie!

_player1537

  • Guest
Re: Pokemon Red
« Reply #176 on: June 23, 2010, 06:33:43 pm »
the new one for me doesn't work at all, the routine shows everything in random crazy places, incoherently.  Idk what happened, I'm gonna try sending it again...
disregard that, I didn't have the newest version
« Last Edit: June 23, 2010, 06:38:26 pm by _player1537 »

Offline ztrumpet

  • The Rarely Active One
  • CoT Emeritus
  • LV13 Extreme Addict (Next: 9001)
  • *
  • Posts: 5712
  • Rating: +364/-4
  • If you see this, send me a PM. Just for fun.
    • View Profile
Re: Pokemon Red
« Reply #177 on: June 23, 2010, 09:38:27 pm »
BuckeyeDude, that is amazing!  Awesome job! ;D

Offline guy6020665

  • LV6 Super Member (Next: 500)
  • ******
  • Posts: 481
  • Rating: +7/-1
    • View Profile
Re: Pokemon Red
« Reply #178 on: June 23, 2010, 11:29:05 pm »
looks amazing but i can't play it because i only have an 83+.
anyone know where i can snag an emulator for an 84+SE?

Offline calc84maniac

  • eZ80 Guru
  • Coder Of Tomorrow
  • LV11 Super Veteran (Next: 3000)
  • ***********
  • Posts: 2906
  • Rating: +469/-17
    • View Profile
    • TI-Boy CE
Re: Pokemon Red
« Reply #179 on: June 23, 2010, 11:34:18 pm »
Would it actually be possible to make it work on the 83+? I heard you have lots of processing time left, and the thing breaking compatibility was the crystal timers. Would you be able to use timer1 or timer2 instead, so it will work on 83+ and TI-Nspire?
"Most people ask, 'What does a thing do?' Hackers ask, 'What can I make it do?'" - Pablos Holman