Author Topic: TI-Boy SE  (Read 154951 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cooliojazz

  • Support Staff
  • LV7 Elite (Next: 700)
  • *******
  • Posts: 619
  • Rating: +66/-9
  • I omnoms on your soul
    • View Profile
    • Unreal Phantasies
Re: TI-Boy SE
« Reply #450 on: September 23, 2009, 12:10:53 am »
"[img]http://i608.photobucket.com/albums/tt169/brianbdm/pokemon.gif[img]" should work.
And maybe an edit instead of a double post next time.
Spoiler For Random signess:
You can not beat my skills.
Trust me.
So don't even try.
And remember never to trust someone who says, "Trust me."

TI File Editor Progress: Remade in java like a boss. 50% we'll call it? IDK =P
Java Libraries: JIRC - 90% JTIF - 5%
TI Projects: Unreal Notator - -5000%
Nomcraft, a Bukkit mod
Some of the music I write can be found here | The Rest Should Be Here (Bandcamp)

Offline jojojakes

  • LV2 Member (Next: 40)
  • **
  • Posts: 31
  • Rating: +4/-4
  • Shoop da whoop.
    • View Profile
Re: TI-Boy SE
« Reply #451 on: September 23, 2009, 10:49:12 am »
Hello, I'm sorry if I posted this wrong here, but I'm new and I have a question.  :)

I downloaded a rom (pokemon red.gb), renamed it to pokemon.gb, and drug it on Drag your rom here!.bat cause the readme said I needed to do that to make an app for my TI-84 plus. But when I did that an error message came from wabbit.exe. Could someone please help me?  :P

(If I can download the pokemon red app here it's ok with me too)


Offline calc84maniac

  • eZ80 Guru
  • Coder Of Tomorrow
  • LV11 Super Veteran (Next: 3000)
  • ***********
  • Posts: 2898
  • Rating: +467/-17
    • View Profile
    • TI-Boy CE
Re: TI-Boy SE
« Reply #452 on: September 23, 2009, 11:03:11 am »
Hello, I'm sorry if I posted this wrong here, but I'm new and I have a question.  :)

I downloaded a rom (pokemon red.gb), renamed it to pokemon.gb, and drug it on Drag your rom here!.bat cause the readme said I needed to do that to make an app for my TI-84 plus. But when I did that an error message came from wabbit.exe. Could someone please help me?  :P

(If I can download the pokemon red app here it's ok with me too)
Try this fix: http://ourl.ca/3662
"Most people ask, 'What does a thing do?' Hackers ask, 'What can I make it do?'" - Pablos Holman

Offline jojojakes

  • LV2 Member (Next: 40)
  • **
  • Posts: 31
  • Rating: +4/-4
  • Shoop da whoop.
    • View Profile
Re: TI-Boy SE
« Reply #453 on: September 23, 2009, 12:06:16 pm »
Hello, I'm sorry if I posted this wrong here, but I'm new and I have a question.  :)

I downloaded a rom (pokemon red.gb), renamed it to pokemon.gb, and drug it on Drag your rom here!.bat cause the readme said I needed to do that to make an app for my TI-84 plus. But when I did that an error message came from wabbit.exe. Could someone please help me?  :P

(If I can download the pokemon red app here it's ok with me too)
Try this fix: http://ourl.ca/3662

I tried that but it's still doesn't work
It says this:

 .\makeapp\1.bin
temp1.bin
.\makeapp\2.bin
D:\Downloads\tiboy_se\PokemonRed.gb
.\makeapp\3.bin
        1 file(s) copied.
'.\makeapp\wabbitsign' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
Press any key to continue . . .

But are you sure I need an .gb file?


Offline JoeyBelgier

  • LV7 Elite (Next: 700)
  • *******
  • Posts: 545
  • Rating: +25/-21
  • Joey
    • View Profile
Re: TI-Boy SE
« Reply #454 on: September 23, 2009, 12:16:48 pm »
yeah, it's .gb
you did push any key, right? :p

Offline jojojakes

  • LV2 Member (Next: 40)
  • **
  • Posts: 31
  • Rating: +4/-4
  • Shoop da whoop.
    • View Profile
Re: TI-Boy SE
« Reply #455 on: September 23, 2009, 12:36:59 pm »
Well I found out I had to put wabbitsign.exe in the makeapp folder :P (sorry).

But now when I try to sent the pokemonred.8xk file to my calculator it says I have unsufficient memory, while I only have a tiny program my brother made and MirageOS on my calc  >:(

Can someone help?

(I'm new to this kind of calculator)

@NecroF-_-ckk: Yea I pushed enter :P
« Last Edit: September 23, 2009, 12:42:55 pm by jojojakes »


Offline JoeyBelgier

  • LV7 Elite (Next: 700)
  • *******
  • Posts: 545
  • Rating: +25/-21
  • Joey
    • View Profile
Re: TI-Boy SE
« Reply #456 on: September 23, 2009, 12:51:30 pm »
hm, I had some problems with ti-connect to past year x.x
Beware that Pokémon is HUGE D:
Do you have a silver edition calc?

Offline jojojakes

  • LV2 Member (Next: 40)
  • **
  • Posts: 31
  • Rating: +4/-4
  • Shoop da whoop.
    • View Profile
Re: TI-Boy SE
« Reply #457 on: September 23, 2009, 12:59:50 pm »
hm, I had some problems with ti-connect to past year x.x
Beware that Pokémon is HUGE D:
Do you have a silver edition calc?

Nope, don't have a silver edition.


Offline JoeyBelgier

  • LV7 Elite (Next: 700)
  • *******
  • Posts: 545
  • Rating: +25/-21
  • Joey
    • View Profile
Re: TI-Boy SE
« Reply #458 on: September 23, 2009, 01:01:28 pm »
ah, well, regular 84's archive memory isn't big enough for Pokémon I'm afraid :/
I couldn't transmit it either, sorry

Offline DJ Omnimaga

  • Former TI programmer
  • CoT Emeritus
  • LV15 Omnimagician (Next: --)
  • *
  • Posts: 55913
  • Rating: +3152/-232
  • CodeWalrus founder & retired Omnimaga founder
    • View Profile
    • DJ Omnimaga Music
Re: TI-Boy SE
« Reply #459 on: September 23, 2009, 07:16:53 pm »
I noticed sometimes TI Connect will say Insufficient memory even wehn you have enough, though. This is what happens to me when I try to send the large chips challenge app to my 83+, even with nothing on calc.

Offline cruznikv2

  • LV1 Newcomer (Next: 20)
  • *
  • Posts: 16
  • Rating: +0/-0
    • View Profile
Re: TI-Boy SE
« Reply #460 on: September 23, 2009, 07:21:11 pm »
ti-connect is just retarded -.-"
also, if your calculator is plugged in too long, ti-connect wont work-.-"

Offline Zuikon

  • LV1 Newcomer (Next: 20)
  • *
  • Posts: 8
  • Rating: +0/-0
    • View Profile
Re: TI-Boy SE
« Reply #461 on: September 23, 2009, 09:06:33 pm »
Can somone help me with this? i putted Pokemon red into my Ti-84+ SE and started it, then i was like YES!!!!! The Nintendo sign popped up!!!!!!! after it disappeared 3 flashes then it just crashed... anyone know how to fix this?

Offline JoeyBelgier

  • LV7 Elite (Next: 700)
  • *******
  • Posts: 545
  • Rating: +25/-21
  • Joey
    • View Profile
Re: TI-Boy SE
« Reply #462 on: September 24, 2009, 11:40:44 am »
What's the letter on the back of the calc?

Offline Reapex

  • LV0 Newcomer (Next: 5)
  • Posts: 4
  • Rating: +0/-0
    • View Profile
Re: TI-Boy SE
« Reply #463 on: September 24, 2009, 08:07:30 pm »
Quote
i putted

Hmm.....

Yeh calc posted a list of ones that don't work somewhere..

Offline Zuikon

  • LV1 Newcomer (Next: 20)
  • *
  • Posts: 8
  • Rating: +0/-0
    • View Profile
Re: TI-Boy SE
« Reply #464 on: September 24, 2009, 08:18:34 pm »
The last letter of my calc is "M" never noticed it sinced it blended in with the color....