Author Topic: Progress  (Read 11030 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

katmaster

  • Guest
Progress
« Reply #30 on: February 20, 2006, 04:32:00 pm »
My link cable is a little bent, but EVERYTHING else sends find. Pictures, lists, programs, OSs, other apps, older versions of xLIB. The only things that could be wrong (that I can think of anyways) are: this version of xLIB has linking issues or the 83+ 1.19 OS that just came out has some compatability issue with this version of xLIB. I'm leaning towards the former though.....(no offense to tr1p. You ROCK tr1p :)smile.gif )

Offline kalan_vod

  • LV11 Super Veteran (Next: 3000)
  • ***********
  • Posts: 2715
  • Rating: +10/-0
    • View Profile
    • kalanrock.us
Progress
« Reply #31 on: February 20, 2006, 05:00:00 pm »
That might be a problem, being 1.19 OS. I don't think it would be, but who knows...

Offline DJ Omnimaga

  • Clacualters are teh gr33t
  • CoT Emeritus
  • LV15 Omnimagician (Next: --)
  • *
  • Posts: 55942
  • Rating: +3154/-232
  • CodeWalrus founder & retired Omnimaga founder
    • View Profile
    • Dream of Omnimaga Music
Progress
« Reply #32 on: February 21, 2006, 03:31:00 am »
aw I hope not, TI is annoying when they break compatibility with their updates
Now active at https://discord.gg/cuZcfcF (CodeWalrus server)

Offline tr1p1ea

  • LV7 Elite (Next: 700)
  • *******
  • Posts: 647
  • Rating: +110/-0
    • View Profile
Progress
« Reply #33 on: February 21, 2006, 03:35:00 am »
Damnit, i bet they added something deliberately. I wonder why it wont send though ........ This is going to be hard for me to test.
"My world is Black & White. But if I blink fast enough, I see it in Grayscale."


Offline kalan_vod

  • LV11 Super Veteran (Next: 3000)
  • ***********
  • Posts: 2715
  • Rating: +10/-0
    • View Profile
    • kalanrock.us
Progress
« Reply #34 on: February 21, 2006, 06:26:00 am »
Yeah, that's why I didn't update :Dbiggrin.gif.

Offline DJ Omnimaga

  • Clacualters are teh gr33t
  • CoT Emeritus
  • LV15 Omnimagician (Next: --)
  • *
  • Posts: 55942
  • Rating: +3154/-232
  • CodeWalrus founder & retired Omnimaga founder
    • View Profile
    • Dream of Omnimaga Music
Progress
« Reply #35 on: February 21, 2006, 06:46:00 am »
according to katmaster on MC forums seems like it happens in PTI as well. Might be computer problems then, but if he uses OS 1.19 in PTI that is the OS then
Now active at https://discord.gg/cuZcfcF (CodeWalrus server)

katmaster

  • Guest
Progress
« Reply #36 on: February 21, 2006, 02:49:00 pm »
This isn't the first time my computer's been retarded. I didn't think about that. Considering this seems to be only happening to me, I wouldn't doubt that's the problem.

EDIT: Now that I think about it, I'm only using version 1.18 on PTI. Must be my computer then. That sucks :)smile.gif

katmaster

  • Guest
Progress
« Reply #37 on: February 21, 2006, 03:01:00 pm »
YAY!!! It just sent. Must have been my computer. *kicks computer*

Sorry for the double post. I was just so caught up in my happiness :)smile.gif

Offline kalan_vod

  • LV11 Super Veteran (Next: 3000)
  • ***********
  • Posts: 2715
  • Rating: +10/-0
    • View Profile
    • kalanrock.us
Progress
« Reply #38 on: February 21, 2006, 03:20:00 pm »
Good! I hope to see some progress soon :Dbiggrin.gif Btw how much faster did it help you?

katmaster

  • Guest
Progress
« Reply #39 on: February 21, 2006, 05:08:00 pm »
Actually everything seems to be running significantly faster. It looks like there's still a few RAM leaks I need to fix...... (muttering) stupid goto...

Offline DJ Omnimaga

  • Clacualters are teh gr33t
  • CoT Emeritus
  • LV15 Omnimagician (Next: --)
  • *
  • Posts: 55942
  • Rating: +3154/-232
  • CodeWalrus founder & retired Omnimaga founder
    • View Profile
    • Dream of Omnimaga Music
Progress
« Reply #40 on: February 22, 2006, 07:03:00 am »
nice to see its fixed now :)smile.gif

:gotosuck:goto.gif
Now active at https://discord.gg/cuZcfcF (CodeWalrus server)

katmaster

  • Guest
Progress
« Reply #41 on: March 04, 2006, 10:13:00 am »
Well, I've been working on this for about an hour today. I've just figured out exactally how Boolean logic works and implanted it into the main loop. It runs faster now which is GREAT. Any other suggestions on how to make stuff go even faster?

Also, I got Graphlink running again so i can post some code now. I'll make a new topic for code though. Check it out.

Offline kalan_vod

  • LV11 Super Veteran (Next: 3000)
  • ***********
  • Posts: 2715
  • Rating: +10/-0
    • View Profile
    • kalanrock.us
Progress
« Reply #42 on: March 04, 2006, 12:16:00 pm »
Well like I suggested in the code thread use http://www.cemetech.net/projects/basicelite/sourcecoder2.php. Looks and sounds great so far!

Offline DJ Omnimaga

  • Clacualters are teh gr33t
  • CoT Emeritus
  • LV15 Omnimagician (Next: --)
  • *
  • Posts: 55942
  • Rating: +3154/-232
  • CodeWalrus founder & retired Omnimaga founder
    • View Profile
    • Dream of Omnimaga Music
Progress
« Reply #43 on: March 04, 2006, 02:54:00 pm »
cool, I remember when CoBB told me about boolean logic sometimes it went faster but even if it doesnt its cool to not have too many if blocks
Now active at https://discord.gg/cuZcfcF (CodeWalrus server)