Author Topic: Anti-Virus thing preventing me from accessing Omnimaga from my Android device  (Read 2709 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Hayleia

  • Programming Absol
  • Coder Of Tomorrow
  • LV12 Extreme Poster (Next: 5000)
  • ************
  • Posts: 3367
  • Rating: +393/-7
    • View Profile
Well basically, yesterday, everything worked well, I was able to browse Omnimaga from my Android.
And today, when I try to browse Omnimaga, I get that (see screenshot in attachement).
Why and what should I do ?

I know there are "answers" to that at the bottom of the page, but they are a bit meh.
« Last Edit: July 27, 2013, 07:54:30 am by Hayleia »
I own: 83+ ; 84+SE ; 76.fr ; CX CAS ; Prizm ; 84+CSE
Sorry if I answer with something that seems unrelated, English is not my primary language and I might not have understood well. Sorry if I make English mistakes too.

click here to know where you got your last +1s

Offline Sorunome

  • Fox Fox Fox Fox Fox Fox Fox!
  • Support Staff
  • LV13 Extreme Addict (Next: 9001)
  • *************
  • Posts: 7920
  • Rating: +374/-13
  • Derpy Hooves
    • View Profile
    • My website! (You might lose the game)
looks to me like a cloudfalre issue due to "anti-virus.cloudflare.com".
Does everything work fine after entering the captcha?

THE GAME
Also, check out my website
If OmnomIRC is screwed up, blame me!
Click here to give me an internet!

Offline utz

  • LV4 Regular (Next: 200)
  • ****
  • Posts: 161
  • Rating: +28/-0
    • View Profile
    • official hp - music, demos, and more
If you're 100% sure your phone is clean, then it's probably due to your provider using "burned" IPs. Happens very quite often these days, especially with mobile connections. Providers simply don't have any good IPs left, so they quickly recycle ones that have been used for malicious purposes before, without even bothering to whitelist them with the various anti-spam agencies.

Offline Hayleia

  • Programming Absol
  • Coder Of Tomorrow
  • LV12 Extreme Poster (Next: 5000)
  • ************
  • Posts: 3367
  • Rating: +393/-7
    • View Profile
looks to me like a cloudfalre issue due to "anti-virus.cloudflare.com".
Does everything work fine after entering the captcha?
Nope, writing the captcha just leads again to that page (with a new captcha to enter).

If you're 100% sure your phone is clean, then it's probably due to your provider using "burned" IPs. Happens very quite often these days, especially with mobile connections. Providers simply don't have any good IPs left, so they quickly recycle ones that have been used for malicious purposes before, without even bothering to whitelist them with the various anti-spam agencies.
(My android device is not a phone, but it is not important)
So that means that if I try again tomorrow or so, that will work again ?

edit apparently it was the problem raised by Utz. I disconnected from WiFi for a few minutes, then reconnected, was given another IP (I guess) and now everything works. Thanks for the answers.
« Last Edit: July 27, 2013, 08:27:23 am by Hayleia »
I own: 83+ ; 84+SE ; 76.fr ; CX CAS ; Prizm ; 84+CSE
Sorry if I answer with something that seems unrelated, English is not my primary language and I might not have understood well. Sorry if I make English mistakes too.

click here to know where you got your last +1s

Offline DJ Omnimaga

  • Clacualters are teh gr33t
  • CoT Emeritus
  • LV15 Omnimagician (Next: --)
  • *
  • Posts: 55942
  • Rating: +3154/-232
  • CodeWalrus founder & retired Omnimaga founder
    • View Profile
    • Dream of Omnimaga Music
Yeah that happened to flyingfisch a while ago too. It's a spambot protection and your IP was most likely used by a spambot before. I even saw forum specific bans getting triggered due to people getting the same IP before.

Offline utz

  • LV4 Regular (Next: 200)
  • ****
  • Posts: 161
  • Rating: +28/-0
    • View Profile
    • official hp - music, demos, and more
So that means that if I try again tomorrow or so, that will work again ?

Yep, and the day after tomorrow, it will stop working again. The only thing you can do is use IPv6, if your provider offers it.