Author Topic: Gravity Duck for the PRIZM  (Read 9880 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline totoyo

  • LV3 Member (Next: 100)
  • ***
  • Posts: 68
  • Rating: +2/-0
    • View Profile
    • Planète-Casio
Re: Gravity Duck for the PRIZM
« Reply #15 on: February 11, 2012, 02:53:36 am »
You don't need to be logged in.
You can download the game on the french version of Planete Casio.
Or use this link.
Yes, use the french website. The english version of Planet-Casio is not any more updated :/
Sorry for my bad english, i'm french. Thanks :-)

Offline DJ Omnimaga

  • Clacualters are teh gr33t
  • CoT Emeritus
  • LV15 Omnimagician (Next: --)
  • *
  • Posts: 55942
  • Rating: +3154/-232
  • CodeWalrus founder & retired Omnimaga founder
    • View Profile
    • Dream of Omnimaga Music
Re: Gravity Duck for the PRIZM
« Reply #16 on: February 11, 2012, 03:29:40 am »
Yeah the speed issue could probably be solved by making the duck move at a higher pixel interval. 15 FPS seems pretty good for a calc game actually. (Most 83+ ASM games won't even run any faster than 15 FPS)

Offline PierrotLL

  • LV1 Newcomer (Next: 20)
  • *
  • Posts: 19
  • Rating: +2/-0
    • View Profile
Re: Gravity Duck for the PRIZM
« Reply #17 on: April 04, 2012, 06:21:53 pm »
Update, Beta 2
I've added the main menu, and pause menu, and also overclock to improve speed (thanks to Ashbad).

Offline DJ Omnimaga

  • Clacualters are teh gr33t
  • CoT Emeritus
  • LV15 Omnimagician (Next: --)
  • *
  • Posts: 55942
  • Rating: +3154/-232
  • CodeWalrus founder & retired Omnimaga founder
    • View Profile
    • Dream of Omnimaga Music
Re: Gravity Duck for the PRIZM
« Reply #18 on: April 05, 2012, 08:47:55 am »
Cool! Thanks for posting the update here too by the way. Also question, if we set a different speed outside the game then enter the game, does it change the speed automatically then revert to your original chosen speed upon exiting Gravity Duck, or is it like the CPU speed modifier on the FX-9860G?

Also don't forget to let us know about your future projects in the projects and ideas section. :)

Offline PierrotLL

  • LV1 Newcomer (Next: 20)
  • *
  • Posts: 19
  • Rating: +2/-0
    • View Profile
Re: Gravity Duck for the PRIZM
« Reply #19 on: April 05, 2012, 03:13:20 pm »
The game detect the CPU speed at launching, if it's less than 94.3MHz the game set speed at 94.3MHz, and at quit it restore the speed as it was before launching. :)

Offline DJ Omnimaga

  • Clacualters are teh gr33t
  • CoT Emeritus
  • LV15 Omnimagician (Next: --)
  • *
  • Posts: 55942
  • Rating: +3154/-232
  • CodeWalrus founder & retired Omnimaga founder
    • View Profile
    • Dream of Omnimaga Music
Re: Gravity Duck for the PRIZM
« Reply #20 on: April 05, 2012, 06:08:15 pm »
Good to hear. In my game The Reign of Legends 3, I made the mistake to not restore contrast to its original value upon exiting, same for some other things. It was kinda annoying on certain calculator models.

Offline shmibs

  • しらす丼
  • Administrator
  • LV11 Super Veteran (Next: 3000)
  • ***********
  • Posts: 2132
  • Rating: +281/-3
  • try to be ok, ok?
    • View Profile
    • shmibbles.me
Re: Gravity Duck for the PRIZM
« Reply #21 on: April 07, 2012, 06:17:46 pm »
i tested it out, and it's pretty fantastic =)
the game gives a completely different feel when running faster.